Promovare Google Ads

Campanii Google Ads construite de un expert acreditat Google

Nu vă irosiți bugetul!

Alegeți să lucrați cu un specialist acreditat Google

În lumea digitală de astăzi, vizibilitatea online este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Crește Digital este partenerul tău de încredere pentru a naviga peisajul complex al publicității online și a-ți amplifica afacerea prin promovare Google Ads eficientă. Cu o abordare personalizată pentru afacerea ta, suntem aici să te ajutăm să te conectezi cu clienții tăi ideali, exact în momentele în care aceștia te caută.

De ce noi?

Specialist Super-Certificat Google

Specialist SUPER-certificat Google

Expertul nostru în Google Ads este unul dintre cei 64 de specialiști la nivel internațional care au obținut toate cele 11 certificări oferite de Google.

creste digital experti google ads

Expertiză Globală: Pregătirea de Elită în Inima Tehnologiei

Echipa noastră a primit formare directă în Statele Unite de la fondatorii Google, fiind parte din primele grupuri de specialiști instruiți pentru corporații multinaționale.

creste digital google ads campanii

În Avangarda Inovației Google Ads

Ne menținem constant actualizați în privința schimbărilor algoritmului Google și urmărim de aproape cele mai noi evoluții în tehnologia Google Ads.

Ce alte avantaje avem față de competiție

creste digital google campanii profesionale

Nu facem reclame "Pe Ghicite"

La Crește Digital, abordăm publicitatea digitală cu precizie științifică, nu pe ghicite. Înțelegem că fiecare leu investit în campaniile de marketing trebuie să conteze, de aceea ne bazăm pe analiză de date aprofundată și teste riguroase pentru a ne asigura că operăm la randament maxim.

creste digital google reputatie

Ne plac banii, dar reputația contează mai mult

Dacă în urma analizei preliminarii vom considera că Google Ads nu este încă o soluție bună pentru afacerea ta (website slab dpdv tehnic, website nesusținut SEO, buget foarte mic), îți vom spune asta și îți vom refuza acest serviciu, cu riscul de a te pierde ca și potențial client.

creste digital google afacere

Creștem Împreună

Colaborăm cu succes și cu afaceri aflate la început de drum și/sau cu bugete mici/medii atâta timp cât implementezi “la sânge” cerințele noastre și ai un plan realist de creștere a bugetului de marketing pe măsură ce trec lunile. Marketing înseamnă investiție de bani, timp și efort din partea tuturor părților implicate.

creste digital google ads miracol

Nu promitem magii, miracole sau îmbogățiri nocturne

Dacă cineva îți promite miracole, să fugi în direcția opusă. Google Ads, ca și celelalte platforme și sisteme de marketing, nu este creat de noi, ci poate fi doar manipulat într-o oarecare măsură. Un expert poate face în mod perfect tot ceea ce ține de el, dar rezultatele campaniilor depind și de multipli factori care nu sunt în controlul lui direct.

creste digital google

În permanentă legătură cu echipa tehnică Google

Mulți din actuala echipă tehnică Google SUA sunt foștii noștri colegi din Sillicon Valley cu care ne cunoaștem personal!

creste digital google

Expertiză Diversificată

Echipa noastră este formată din specialiști cu expertiză diversificată, acoperind tot spectrul marketingului digital – de la crearea de site-uri web și magazine online, la campanii de promovare pe Google Ads, Facebook Ads, YouTube și TikTok. Acest lucru ne permite o viziune holistică asupra campaniilor și a necesarului tehnic.

Cui se adresează ?

N

Afacerilor mici, medii sau mari care își doresc creștere

N

Afacerilor medii/mari care doresc să depășească competiția pe Google

N

Afacerilor care pot susține o investiție în Marketing

Cui NU se adresează ?

Q

Afacerilor cu website slab din punct de vedere tehnic

Q

Afacerilor cu website nesusținut puternic de SEO

Q

Afacerilor cu buget de Marketing mic/inexistent sau instabil

Termeni si conditii. Politica de confidentialitate.

8 + 1 =

Ce este Google Ads?

Google Ads, este un sistem de publicitate deținut de Google, care oferă o metodă eficientă și rapidă de a-ți promova afacerile sau produsele online. Acest canal de publicitate permite afișarea anunțurilor în căutările Google, precum și pe alte site-uri partenere, oferind o gamă largă de opțiuni de targeting, cum ar fi geografice și demografice, precum și o varietate de formate de anunțuri, cum ar fi text, grafice sau video. Prin crearea unui cont și definirea cuvintelor cheie relevante, anunțurile tale vor putea fi vizibile pentru utilizatorii interesați, iar tu vei plăti doar atunci când acestia fac clic pe anunțul tău.

Care sunt avantajele aduse de Google Ads?

Campaniile Google Ads au avantajul de a putea începe imediat, în contrast cu campaniile SEO care necesită timp pentru a produce rezultate. Astfel, orice site nou poate obține o creștere rapidă a traficului.

Ele sunt o metodă complementară pentru creșterea vizibilității și pot fi adaptate în funcție de bugetul zilnic al fiecărui client.

creste digital beneficii4 google ads

Beneficiile campaniilor publicitare Google Ads sunt:

– Creșterea vizibilității și a notorietății brand-ului

– Țintirea precisă a audienței, prin utilizarea diferitelor criterii de filtrare

– Posibilitatea de a obține poziții de top în rezultatele căutării Google

– Statistici precise care vă permit să monitorizați performanța campaniei și să luați decizii pentru a o îmbunătăți

– Flexibilitate în ceea ce privește bugetul și opțiunile de plată, cum ar fi plata la clic sau plata la impresie

– Posibilitatea de a atinge o audiență mai largă prin intermediul rețelei de afișare sau display

– Posibilitatea de a promova produsele sau serviciile prin intermediul videoclipurilor pe YouTube

– Posibilitatea de a atrage atenția utilizatorilor când aceștia au nevoie de produsele sau serviciile promovate.

Rezultate rapide

Google Ads este o modalitate eficientă de a-ți promova afacerea online, oferind rezultate instantanee. Poate fi utilizat ca parte a strategiei tale de marketing, împreună cu alte metode care au un impact mai scăzut în termen scurt, dar sunt durabile pe termen lung.

Buget flexibil stabilit de tine

Alegând campaniile Google Ads îți vei putea stabili propiul buget, pe care dorești să-l investești. Desigur, acesta poate fi modificat oricând în funcție de succesul campaniei sau de schimbarea bugetului tău.

Vizibilitate crescută

Cu Google Ads, poți obține poziții de top în rezultatele Google încă de la prima zi de campanie. Aceasta va duce la o creștere a vizibilității și a notorietății companiei tale, iar brand-ul tău va fi expus în locurile cheie pentru a atrage atenția potențialilor clienți.

Reclame țintite

Reclamele tale vor fi afișate exclusiv persoanelor interesate de produsele sau serviciile tale, din zona geografică pe care o acoperi, la momentul oportun. Fiecare campanie se bazează pe o targetare precisă, utilizând diverse criterii pentru a filtra către cine sunt afișate reclamele. Astfel, bugetul investit de tine va avea un impact maxim, atingându-și ținta.

Măsurarea eficienței

Google Ads oferă statistici precise care ne arată ce funcționează și ce nu funcționează în campaniile noastre, astfel putem lua decizii continuu pentru a îmbunătăți eficiența acestora. Acest lucru ne ajută să investim mai bine bugetul și să obținem rezultate mai bune.

Întrebări Frecvente despre Google Ads

t

Ce este Google Ads?

Google Ads este o platformă de publicitate online care te ajută să îți promovezi afacerea pe Google Search, YouTube și alte site-uri web. Cu Google Ads, poți crea anunțuri text, bannere, anunțuri video și multe altele, care vor fi afișate publicului țintă ales de tine.

Cum funcționează Google Ads?

Google Ads funcționează pe un sistem de licitații. Când un utilizator tastează o interogare pe Google Search, Google Ads va afișa anunțurile licitatorilor care au cea mai mare relevanță pentru interogarea respectivă. Poți alege să plătești pentru clic (PPC), pentru afișări (CPM) sau pentru conversii (CPA).

 

Cât costă un clic pe Google Ads?

Costul unui clic pe Google Ads variază în funcție de o serie de factori, cum ar fi:

* Concurența din nișa ta: Cu cât mai mulți concurenți licitați pentru aceleași cuvinte cheie, cu atât costul per clic va fi mai mare.
* Calitatea anunțului tău: Google Ads recompensează anunțurile relevante și bine scrise cu un cost per clic mai mic.
* Țintirea anunțului tău: Anunțurile direcționate către un public mai restrâns pot avea un cost per clic mai mare.

 

Ce face Crește Digital special ca agenție Google Ads?

Crește Digital este o agenție Google Ads certificată care are o vastă experiență în crearea și gestionarea campaniilor Google Ads eficiente. Echipa noastră de experți te poate ajuta să:

– Îți definești obiectivele campaniei tale: Ce vrei să obții cu campania ta Google Ads? Creșterea traficului pe site? Generarea de mai multe leaduri? Creșterea vânzărilor?
– Identifici publicul țintă: Cine sunt cei mai interesați de produsele sau serviciile tale?
– Creezi anunțuri eficiente: Anunțurile tale vor fi atractive și relevante pentru publicul țintă?
– Gestionezi campania ta: Echipa noastră va monitoriza campania ta și va face ajustări periodice pentru a optimiza performanța acesteia.

Este recomandat un buget anume?

Puteți defini liber bugetul dvs. de publicitate pe Google Ads și puteți urmări modificările produse prin opțiuni precise de analiză. Pentru majoritatea cuvintelor cheie vă puteți aștepta la un cost pe clic (CPC) între 0,20 € și 2 €. Cu toate acestea, există și cuvinte cheie de nișă cu sume CPC mai mici, dar și cuvinte cheie deosebit de căutate cu prețuri per clic semnificativ mai ridicat.

 

Ce poate face Crește Digital și nu pot face eu?

Crește Digital vă ajută să vă maximizați rezultatele cu Google Ads. După cum știți, crearea unui cont Ad Words de succes și apoi crearea unei campanii publicitare poate fi foarte confuză pentru un neprofesionist. Deci, suntem aici pentru a vă ajuta să regla micile detalii cu ușurință. Cu ajutorul instrumentelor relevante și necesare, organizăm și gestionăm campaniile publicitare pe care nu le puteți face singuri.

 

Cum pot măsura performanța campaniei mele Google Ads?

Google Ads oferă o serie de instrumente care te pot ajuta să măsori performanța campaniei tale. Poți vedea câți oameni au văzut anunțurile tale, câți au dat clic pe ele și câte conversii au generat.