Promovare Google Ads

Campanii Google Ads construite de un expert acreditat Google

Ce este Google Ads?

Google Ads, este un sistem de publicitate deținut de Google, care oferă o metodă eficientă și rapidă de a-ți promova afacerile sau produsele online. Acest canal de publicitate permite afișarea anunțurilor în căutările Google, precum și pe alte site-uri partenere, oferind o gamă largă de opțiuni de targeting, cum ar fi geografice și demografice, precum și o varietate de formate de anunțuri, cum ar fi text, grafice sau video. Prin crearea unui cont și definirea cuvintelor cheie relevante, anunțurile tale vor putea fi vizibile pentru utilizatorii interesați, iar tu vei plăti doar atunci când acestia fac clic pe anunțul tău.

Care sunt avantajele aduse de Google Ads?

Campaniile Google Ads au avantajul de a putea începe imediat, în contrast cu campaniile SEO care necesită timp pentru a produce rezultate. Astfel, orice site nou poate obține o creștere rapidă a traficului.

Ele sunt o metodă complementară pentru creșterea vizibilității și pot fi adaptate în funcție de bugetul zilnic al fiecărui client.

Rezultate rapide

Google Ads este o modalitate eficientă de a-ți promova afacerea online, oferind rezultate instantanee. Poate fi utilizat ca parte a strategiei tale de marketing, împreună cu alte metode care au un impact mai scăzut în termen scurt, dar sunt durabile pe termen lung.

Reclame țintite

Cu Google Ads, reclamele tale vor fi afișate când o persoană caută pe Google produse sau servicii similare celor oferite de tine. Acest lucru îți permite să ajungi la potențialii clienți exact când aceștia au nevoie de ceea ce oferi, crescând astfel șansele de vânzare.

Buget flexibil stabilit de tine

Alegând campaniile Google Ads îți vei putea stabili propiul buget, pe care dorești să-l investești. Desigur, acesta poate fi modificat oricând în funcție de succesul campaniei sau de schimbarea bugetului tău.

Vizibilitate crescută

Cu Google Ads, poți obține poziții de top în rezultatele Google încă de la prima zi de campanie. Aceasta va duce la o creștere a vizibilității și a notorietății companiei tale, iar brand-ul tău va fi expus în locurile cheie pentru a atrage atenția potențialilor clienți.

Reclame țintite

Reclamele tale vor fi afișate exclusiv persoanelor interesate de produsele sau serviciile tale, din zona geografică pe care o acoperi, la momentul oportun. Fiecare campanie se bazează pe o targetare precisă, utilizând diverse criterii pentru a filtra către cine sunt afișate reclamele. Astfel, bugetul investit de tine va avea un impact maxim, atingându-și ținta.

Măsurarea eficienței

Google Ads oferă statistici precise care ne arată ce funcționează și ce nu funcționează în campaniile noastre, astfel putem lua decizii continuu pentru a îmbunătăți eficiența acestora. Acest lucru ne ajută să investim mai bine bugetul și să obținem rezultate mai bune.

Nu irosiți bugetul! Alegeți să lucrați cu un specialist acreditat Google

Specialistul nostru Google Ads este unul din cele 64 de persoane la nivel mondial cu toate cele 11 certificări Google

Colegii nostri au fost pregătiți în SUA chiar de către creatorii Google în primele serii de specialiști pentru multinaționale

Suntem în permanență la curent cu modificările algoritmului Google și ținem pasul cu ultimele tehnologii Google Ads.

Termeni si conditii. Politica de confidentialitate.

4 + 8 =

Google Ads are trei tipuri de campanii:

* Rețeaua de căutare: În campaniile din Rețeaua de căutare, anunțurile sunt de obicei în format text și pot fi afișate pe paginile cu rezultate ale Căutării Google atunci când un utilizator caută un produs sau un serviciu asemănător celor oferite de tine.

* Rețeaua de display: Anunțurile sunt de obicei în format imagine și sunt afișate pe site-urile sau în aplicațiile pe care utilizatorii le accesează. Acestea pot fi utilizate pentru a-ți promova brand-ul, produsele sau serviciile către o audiență mai largă, prin intermediul afișării pe diverse site-uri web sau aplicații.

* Video: Anunțuri în forma unor videoclipuri de 6 sau 15 secunde, care sunt afișate înaintea sau în timpul conținutului video de pe YouTube. Acestea ofera posibilitatea de a-ți promova produsele sau serviciile in fata unei audiente interesate și captivate.

publicitate google ads
optimizare campanii Google Ads

Unele dintre beneficiile campaniilor publicitare Google Ads sunt:

– Creșterea vizibilității și a notorietății brand-ului

– Targetarea precisă a audienței, prin utilizarea diferitelor criterii de filtrare

– Posibilitatea de a obține poziții de top în rezultatele căutării Google

– Statistici precise care vă permit să monitorizați performanța campaniei și să luați decizii pentru a o îmbunătăți

– Flexibilitate în ceea ce privește bugetul și opțiunile de plată, cum ar fi plata la clic sau plata la impresie

– Posibilitatea de a atinge o audiență mai largă prin intermediul rețelei de afișare sau display

– Posibilitatea de a promova produsele sau serviciile prin intermediul videoclipurilor pe YouTube

– Posibilitatea de a atrage atenția utilizatorilor când aceștia au nevoie de produsele sau serviciile promovate.