Politica de Confidențialitate

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL, CUI 46710090, J23/5729/2022, cu sediul social în

ORS. VOLUNTARI, BLD. PIPERA, NR.1/I, CONSTRUCTIA C2, BIROUL NR. 11, COMPART. 39, ET.5, Localitate:VOLUNTARI, Romania, în calitate de operator de date.

Această Politică privind protecția datelor și informații privind prelucrarea datelor personale (în continuare ”Politica”) este destinată informării dvs. în legătură cu modul în care DIGITAL MARKETING & DESIGN S.R.L. (în continuare și  ”OPERATORUL”,  sau ”SOCIETATEA”) tratează confidențialitatea datelor pe care le colectează și atunci când ni le furnizați prin folosirea acestui site, inclusiv orice fel de date pe care ni le veți transmite, de exemplu, în timpul procesului de înregistrare/comandă/solicitarea informațiilor digitale, vă abonați la newsletter-ul nostru, participați la una din promoțiile noastre sau achiziționați un produs sau un serviciu. 

Cuprins

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
 3. Durata pentru care va prelucram datele
 4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 5. Transferul datelor cu caracter personal
 6. Drepturile de care beneficiati
 7. Confidentialitatea minorilor
 8. Modificari in politica de confidentialitate

1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

A. Dacă sunteți client al site-ului, DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi:

 • Nume și prenume
 • Număr de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul în care utilizați site-ul (de exemplu, comportamentul /preferințele /obișnuințele dumneavoastră în cadrul domains
 • Produse pe care le-ați văzut: vom folosi asta pentru a vă arăta, de exemplu, produsele pe care le-ați vizualizat recent
 • Locatie, adresa IP si tip de navigator: le vom folosi în diverse scopuri, cum ar fi estimarea impozitelor (taxelor) si pentru livrare
 • Precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.

Dacă pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, vom prelucra urmatoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont.

În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de, iar contul creat va fi șters automat.

B. Dacă sunteți vizitator al site-ului, DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați:

 • În mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel
 • În mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigării, istoricul căutărilor, sistem de operare folosit, limba și pagini vizualizate, URL-uri complete, secvența de click-uri către, prin și de la site-ul nostru, informații sau produse vizualizate / căutate, durata vizitelor pe anumite pagini, informații privind interacțiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

2. Scopurile și temeiurile de prelucrării

A. Dacă sunteți client al site-ului, DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și  DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL, definit în cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și societatea noastră.

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

     Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea de a respecta obligațiile legale care ne revin și vom fi deci în imposibilitate de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL , prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea informațiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii “Informațiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

B. Dacă sunteți vizitator al site-ului, DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătăți permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

3. Durata pentru care vă prelucrăm datele

DIGITAL MARKETING & DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligațiilor legale care revin în sarcina noastră (de ex, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

4. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu închiriem / vindem datele dumneavoastră cu caracter personal către terțe părți.

Pe lângă operator, în anumite situații, datele pot fi accesibile pentru terțe părți precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, dacă este necesar, ca persoane împuternicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract să mențină confidențialitatea datelor și să le folosească exclusiv în scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către autoritătile publice centrale / locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către/ prin intermediul site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Operatorul poate dezvălui datele cu caracter personal asupra cărora au fost stabilite măsuri tehnice și organizatorice pentru protecția datelor și au fost îndeplinite celelalte obligații care decurg din GDPR către terţi. By Scent nu furnizează sub nicio formă date cu caracter personal terților contracost.  Datele personale la care ar putea avea acces terții sunt limitate numai în măsura necesară îndeplinirii sarcinilor lor, precum:  

angajați, societăți care asigură servicii de plată, sau subcontractori de ordin logistic– datele necesare pentru completarea comenzii și transport (dar numai în temeiul angajamentului de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare);

autorităților competente (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, precum și atunci când sunt cerute în conformitate cu legislația aplicabilă;

firme externe de contabilitate, avocați sau consilieri juridici, instanțe de judecată, care compilează înregistrările contabile, fiscale și de salarizare ale Companiei;

Rețele de socializare, în cazul în care interacționați cu noi prin intermediul acestora sau distribuiți conținutul cu ajutorul plugin-urilor sociale;

Furnizori de tehnologii (incusiv pentru comunicare serviciu clienți-call-center) și furnizori de servicii cloud;

– Operatori ai unor instrumente de marketing, care efectuează sondaje, personalizează oferte pentru dvs.;

De asemenea, vom putea transmite datele cu caracter personal unor terți:

 • în cazul în care ne solicitați sau ne dați acordul în acest sens;
 •  persoanelor care pot demonstra că dețin autoritatea legală de a acţiona în numele dumneavoastră;
 •  în cazul în care este interesul nostru legitim să facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comercială;
 •  în cazul în care avem obligaţia de a dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a respecta o obligație legală, orice solicitare legală din partea autorităţilor guvernamentale sau executive, şi după cum poate deveni necesar pentru a îndeplini anumite cerinţe de securitate națională sau de aplicare a legii sau a de preveni anumite activităţi ilegale;
 • pentru a răspunde oricăror pretenţii, pentru a ne proteja drepturile noastre sau ale unui terţ, pentru a proteja siguranţa oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau
 • pentru a proteja drepturile, proprietăţile sau siguranța Companiei, a angajaţilor săi, a clienţilor săi, a furnizorilor sau a altor persoane.

Unii din aceşti destinatari (inclusiv afiliaţii noştri) pot utiliza datele dumneavoastră în ţări aflate în afara Zonei Economice Europene

Paginile noastre de internet pot conține trimiteri la alte pagini web. Aceste pagini ar putea fi în proprietatea și în exploatarea altor societăți și operatori, care vor prelucra datele în conformitate cu Principiile de securitate și protecție a datelor personale proprii. Societatea noastră nu deține niciun control cu privire la această prelucrare și nu poartă răspunderea cu privire la informațiile, la materialele, la produsele sau la serviciile conținute în aceste pagini de internet sau accesibile prin intermediul acestora.

5. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

6. Drepturile de care beneficiați

În calitate de persoană vizată în contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

Dreptul persoanei vizateInformații
Dreptul de accesAveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de Societate și, în caz afirmativ, de a solicita o copie a acestora;
Dreptul de a solicita rectificarea sau completareaAveți dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea datelor incomplete care vă privesc;
Dreptul de a obține restricționarea prelucrăriiAveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării, în cazul în care: 1.         Persoana vizată contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor; 2.         Prelucrarea este ilegală, însă persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal prelucrate, solicitând în schimb restricționarea utilizării acestor date; 3.         Operatorul nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal pentru scopurile definite, însă persoana vizată solicită datele pentru constatarea, exercitarea sau apărarea un drept în instanță; 4.         Persoana vizată s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp necesar Operatorului pentru a verifica dacă drepturile  legitime prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate;
Dreptul de a solicita ștergereaAveți dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate care vă privesc (dreptul de a fi uitat), în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: 1.         datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, 2.         persoana vizată îşi retrage consimţământul pe baza căruia are loc prelucrarea, şi nu există niciun alt temei juridic pentru continuarea prelucrării, 3.         persoana vizată își exercită dreptul de a se opune, și nu există motive legitime  care să prevaleze pentru a continua prelucrarea; 4.         datele au fost prelucrate ilegal; 5.         datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații care îi revine operatorului în temeiul legislațiaei europene sau naționale; 6.         datele cu caracter personal au fost colectate în legatură cu servicii ale societății informaționale oferite minorilor, când se aplică cerința consimțământului titularului răspunderii părintești asupra copilului;
Dreptul de a vă retrage consimțământulAveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrare, în situația în care prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;
Dreptul la opozițieAveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv;
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizatăAveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afecteaza pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;
Dreptul la portabilitatea datelorAveți dreptul la portabilitatea datelor, de a primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului, într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transmite aceste date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizeaza prin mijloace automate;

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, pentru a formula cereri sau reclamații, vă rugăm să o faceți prin intermediul unei cereri scrise, semnate și datate la adresa România,

ORS. VOLUNTARI, BLD. PIPERA, NR.1/I, CONSTRUCTIA C2, BIROUL NR. 11, COMPART. 39, ET.5, Localitate:VOLUNTARI, sau prin e-mail la [email protected]

De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat cu privire la scopul de marketing direct (newsletter), aveți posibilitatea de a utiliza opțiunea „Dezabonare” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing transmisă prin e-mail.

Puteți contacta Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării datelor cu Caracter Personal la telefon +40.318.059.211 sau +40.318.059.212 sau email [email protected] sau pe adresa București, Sectorul 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, cod poștal 010336.

7. Confidențialitatea minorilor

SOCIETATEA nu contactează cu bună știință sau nu colectează informații de la persoane cu vârsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Dacă printr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Dacă doriți să ne comunicați primirea de informații despre persoanele cu vârsta sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați pe email la [email protected]mailto:[email protected]

8. Modificări în politica de confidențialitate

Prezenta Politică de Confidențialitate poate suferi modificări și poate fi actualizată de către By Scent, dacă va fi necesar pentru îndeplinirea obligațiilor legale. Politica de confidențialitate va fi publicată în cadrul website-ului în forma cea mai recentă a acesteia.

Vă rugăm să verificați periodic secțiunea Politica de Confidențialitate pentru a fi informați cu privire la aceste posibile modificări.

Aceasta pagina de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica Coookie

Ultima actualizare : (21.04.2023)