Precizie Americană cu suflet românesc

Crește Digital: Unde se întâlnește strategia americană cu pasiunea românească.

Ți-am captat atenția?

Bun! Asta putem face și pentru afacerea ta!

De la coasta americană la inima României: SEO fără frontiere.

Crește Digital, locul unde pasiunea românească pentru digital se îmbină armonios cu inovația și precizia americană, pentru a oferi servicii de SEO și marketing online de top. Fondată în septembrie 2022, la București, agenția noastră poartă amprenta unei colaborări excepționale între spiritul antreprenorial românesc și experiența internațională consolidată în domeniul SEO și marketingului digital de pe piața americană.

Scurt istoric Crește Digital

Crește Digital: Mixul perfect între inovația americană și spiritul românesc.

2012

Începuturile: thebestseo.com

Se naște agenția americană TheBestSeo în Silicon Valley, California, SUA, ca și subcontractor pentru o multinațională cunoscută la nivel mondial.

Fondatoarea TheBestSeo este pregătită de către Sergey Brin, unul din creierele din spatele motorului Google, fiind parte din prima generație de specialiști SEO pregătiți pentru multinaționale.

Agenția este subcontractată să gestioneze o echipă de aproximativ 2000 de oameni, conducând astfel departamentul SEO responsabil cu toată India.

2012 - 2022

Activitatea în Statele Unite ale Americii

Agenția gestionează un portofoliu divers de clienți din SUA și Canada, oferind servicii de promovare pe diferite platforme, strategii de marketing și branding. Printre colaborările de prestigiu se numără companii de renume ca BMW, Mercedes, Realtor Canada și Zoo Casa. Buget minim 50,000$/lună.

Până la încheierea perioadei acesteia, agenția a crescut la peste 20 de membri în echipă, incluzând atât angajați locali din SUA, cât și colaboratori la distanță din România.

2022

Nașterea Crește Digital

Agenția TheBestSeo își închide porțile o dată cu revenirea definitivă a membrului fondator pe meleagurile Românești. Echipa a fost rapid absorbită de marile companii internaționale din domeniul tehnologic, precum și de agenții cu acoperire globală, grație pregătirii lor excepționale care le-a deschis ușile acestor bastioane de prestigiu.

În septembrie 2022, agenția își reînnoiește spiritul și identitatea, lansându-se sub numele de Crește Digital. Aceasta devine o agenție cu inimă și suflet românesc, îmbogățită cu o pregătire de elită internațională. Cu un angajament ferm de a servi piața din România, Crește Digital își propune să aducă pe plan local cele mai avansate strategii și practici din domeniul digital, punându-și amprenta pe creșterea și evoluția afacerilor românești în peisajul online global.