Creare site prezentare – pentru că afacerea ta merită o prezență online profesională

Mai mult decât un design frumos: Site-uri web construite de către experți în Google

Știai că…

Un website imperfect din punct de vedere tehnic...
  • Este improbabil să apară în căutări pe Google?

Un website imperfect din punct de vedere SEO...
  • Nu poate fi promovat pe Google?

Un website fără text perfect parametrizat SEO...
  • .... nimic de zis, vezi imaginea de mai sus...

Și că…

Ai la dispoziție maxim 3 secunde pentru a capta atenția

%

46% din oameni caută alt website daca acesta se încarcă mai greu de 2 secunde

%

86% din oameni caută informații în online despre o afacere înainte de prima interacțiune

%

75% din oameni judecă credibilitatea unei afaceri după cum arată website-ul

%

88% din oameni nu mai revin dacă nu le-a plăcut website-ul tău

Vrei ca afacerea ta să capteze atenția din prima secundă?

De la concept la conversii: Site-uri web construite pentru succesul în Google!

Ce oferim ca și Agenție de Webdesign Pofesional

Webdesign Personalizat

La Crește Digital nu folosim copy-paste teme cumpărate pentru orice afacere care ne devine client. Așa cum oamenii sunt diferiți unul față de altul, unici și speciali fiecare în felul lor, așa sunt și afacerile.

La Crește Digital nu credem în “cutii” standard sau soluții universale. Fiecare proiect este abordat cu o atenție deosebită și creativitate, pentru a dezvolta un website care să se potrivească perfect cu identitatea și obiectivele afacerii tale.

Website Construit pentru Google

Design-ul frumos este insuficient pentru succesul unui website. Este esențial ca un website să fie construit respectând regulile stricte ale motoarelor de căutare pentru ranking organic și pentru a putea fi promovat eficient online.

La Crește Digital ai toți experții de care ai nevoie sub un singur acoperiș astfel încât să nu trebuiască să plătești un site nou atunci când realizezi că cel existent nu este decât o caroserie frumoasă, fără motor.

Website Promovabil

Nu orice website poate fi promovat. De foarte multe ori am constatat că site-urile care trebuiau promovate nu au fost construite în acest sens.

La Crește Digital fiecare website este construit cu scopul de a putea fi promovat mai devreme sau mai târziu, fără a fi necesară schimbarea acestuia din temelie. Economisește bani și construiește-ti site-ul o singură data.

Logo Gratuit

Suntem conștienți că timpul tău este foarte important, de aceea îți oferim o soluție completă de creare website astfel încât tu să te poți concentra pe afacerea ta, în loc să alergi după fiecare bucățică din puzzle.

Urmând procesul de creare site cu Crește Digital îți vom oferi bonus un logo care să se potrivească cu site-ul tau, fie că este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online.

De ce Site de Prezentare?

“O afacere care nu există în online, va înceta să mai existe”
– Bill Gates

Un website de prezentare profesional reprezintă o necesitate pentru orice afacere în era digitală, oferind un spațiu dedicat pentru a prezenta produsele și serviciile oferite, facilitând astfel accesul clienților la informații esențiale.
Cu ajutorul unui website de prezentare, afacerea devine mai credibilă și mai de încredere în ochii clienților, indicând profesionalism și orientare către nevoile acestora.

Agenția noastră de web design, Crește Digital, oferă soluții personalizate pentru crearea site-urilor de prezentare, astfel încât să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client. Ne angajăm să oferim un mecanism intuitiv și ușor de utilizat pentru a crea un website care să reflecte identitatea și obiectivele afacerii dumneavoastră.

Prin utilizarea unei abordări metodice, ne asigurăm că toate detaliile sunt luate în considerare pentru dezvoltarea website-ului care să devină un spațiu preferat pentru clienții dumneavoastră, indiferent de locația acestora. Ne concentrăm pe optimizarea site-ului pentru a asigura că este ușor de găsit prin intermediul motoarelor de căutare, iar web design-ul site-ului este adaptat pentru toate dispozitivele, pentru o experiență utilizator optimă.

De asemenea, ne asigurăm că site-ul dvs. este ușor de utilizat și că conținutul este relevant și valoros pentru utilizatori. Oferim suport continuu pentru a vă ajuta să mențineți site-ul dvs. actualizat și relevant pentru clienții dumneavoastră. Prin serviciile Crește Digital, noi ne angajăm să vă oferim un website care să contribuie la creșterea afacerii dumneavoastră.

Ce înseamnă Webdesign?

Webdesign reprezintă proiectarea, crearea și implementarea de site-uri web (creare site online). 

Putem împărți webdesign-ul în servicii creare magazin online și webdesign site de prezentare.

Cât costă un site web?

Costurile unui website variază în funcție de complexitatea proiectului (număr de pagini, funcționalități, urgență).

Ce fel de website am nevoie?

Răspunsul acesta îl ai doar tu, dar de obicei, o afacere de prestări servicii alege implementarea unui site de prezentare, spre deosebire de afacerile de vânzări produse care optează pentru un magazin online.

La crestedigital.ro, oferim servicii profesionale de creare site web, adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent dacă ai nevoie de un site de prezentare sau de un magazin online, avem soluțiile potrivite pentru tine. Echipa noastră talentată de copywriteri și designeri va crea un website unic și atrăgător, care să reprezinte în mod autentic afacerea ta și să atragă clienți noi.

Am nevoie de găzduire și mentenanță?

Pe scurt, raspunsul este DA! În primul rând, fișierele unui website trebuie să existe fizic pe un server (găzduire) pentru a putea fi accesat de către vizitatori.

Mentenanța asigură că website-ul tău este ținut în stare de funcționare și securizat împotriva Hackerilor.