Campanii Promovare Online

Pentru că afacerea ta merită să fie promovată de experți!

Pas cu pas către o campanie de publicitate plătită eficientă!

Descoperim împreună publicul tău

Colaborăm strâns cu tine pentru a defini obiectivele campaniei și a identifica publicul țintă perfect. Îți vom adresa întrebări cheie, vom analiza datele demografice și vom realiza studii de piață pentru a crea o imagine detaliată a potențialilor tăi clienți.

Planificăm o Strategie Personalizată

Odată ce am definit publicul țintă, vom elabora o strategie de marketing personalizată, care constă în alegerea platformelor sociale potrivite pentru a ajunge la publicul țintă. Stabilirea bugetului optim pentru campania ta.  Crearea de anunțuri atractive și persuasive, adaptate la specificul platformelor alese. Și nu în ultimul rând dezvoltarea unui plan de targetare precisă pentru a maximiza impactul campaniei.

Monitorizare și optimizare continuă

Urmărim îndeaproape performanța campaniei tale și analizăm rezultatele în timp real. Folosim datele obținute pentru a optimiza campania, a îmbunătăți anunțurile și a maximiza rentabilitatea investiției tale. Scopul nostru este dezvoltarea strategică a conturilor dumneavoastră pentru a îmbunătăți continuu performanța.

Publicitatea plătită este cea mai bună abordare pentru a transmite mesajul tău către public, în cel mai rapid mod posibil. Prin campanii cu orientare precisă, create pentru a ajunge la utilizatorii cei mai relevanți, Crește Digital colaborează strâns cu tine și compania ta pentru a te asigura că vei obține cea mai bună rentabilitate a investiției tale.

 

Te ajutăm să găsești canalul potrivit pentru publicitatea ta online!

Asset 2

Google Ads

Cu Google Ads, vă oferim posibilitatea de a vă plasa în fața potențialilor clienți exact în momentul în care aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți. Prin identificarea cuvintelor cheie relevante și gestionarea eficientă a bugetului, ajutăm afacerea dvs. să obțină vizibilitate sporită și să maximizeze conversiile. Cu rapoarte detaliate și analize periodice, vă ținem la curent cu performanța campaniilor, permițându-vă să luați decizii informate pentru dezvoltarea  strategiei de marketing.

Asset 1

Facebook Ads

Facebook Ads vă oferă posibilitatea de a vă conecta cu audiența țintă și de a construi o comunitate online angajată. Cu serviciile noastre de segmentare precisă, creare a conținutului și monitorizare a performanței, vă ajutăm să vă adresați corect grupurilor demografice relevante. Prin intermediul unor reclame creative și personalizate, transformăm interacțiunile în acțiuni concrete, contribuind la creșterea conștientizării și a loialității față de brand.

Asset 8

Facebook Ads

Pentru afaceri B2B, LinkedIn Advertising este instrumentul esențial. Vă ajutăm să vă conectați cu profesioniști din industrile de interes pentru dvs, folosind strategii de targetare avansate disponibile doar pe această platformă. Prin analize periodice și adaptări continue, vă asigurăm că mesajul dvs. ajunge la decidenții cheie și contribuie la dezvoltarea parteneriatelor comerciale. Profilul dvs. este pus în evidență în fața unei audiențe calificate, contribuind la creșterea notorietății și a autorității brandului în mediul profesional.

Asset 7

Youtube

YouTube Advertising, vă oferă posibilitatea de a vă promova prin material vizual și de a atinge o audiență vastă. Împreună dezvoltăm conținut video captivant și eficient, iar prin strategii de targetare avansate, vă ajutăm să ajungeți la persoanele potrivite. Prin evaluări constante ale performanței video, ne asigurăm că fiecare campanie aduce un impact semnificativ și contribuie la creșterea conștientizării și a implicării față de brandul dvs. Intră în jocul publicității digitale cu YouTube Advertising!

Asset 5

Instagram

Instagram Advertising, vă ajută să vă prezentați brandul în mod elegant și atrăgător. Prin estetică și conținut creativ, dezvoltăm campanii care captivează publicul și construiesc o comunitate dedicată. Segmentarea precisă ne permite să adresăm mesajul dvs. unui public relevant. De la Stories la Feed, Instagram Advertising vă oferă posibilitatea de a crea conexiuni autentice și de a consolida prezența online, contribuind la creșterea conștientizării și a loialității față de brandul dvs.

Asset 9

Tik Tok

TikTok Advertising este cheia pentru a atinge o audiență mai tânără și plină de energie. Cu serviciile noastre, nu numai că vă ajutăm să creați conținut captivant care se potrivește perfect cu estetica platformei, dar și să interacționați autentic cu utilizatorii. Monitorizăm tendințele în continuă schimbare ale TikTok-ului și vă adaptăm campaniile pentru a asigura o conectare autentică cu publicul țintă, generând astfel o creștere semnificativă a notorietății brandului dvs.

Public Țintă

Țintiți o audiență specifică care interacționează activ cu anunțurile dvs. pe rețelele de socializare. Furnizați informații demografice detaliate, cum ar fi genul, vârsta, locația, limbile și interesele, pentru a contura un profil relevant. Echipa noastră de la Crește Digital va elabora cu atenție anunțuri extrem de eficiente, adaptate pentru a îndeplini obiectivele dvs.

Contactează-ne acum:

Termeni și condiții. Politica de confidențialitate.

5 + 14 =

 

 În 2023, companiile din România au cheltuit 237 de milioane de dolari pe publicitate plătită în Social Media.

De ce atât de mult? Ei bine, există multe motive pentru care ar trebui să investești în reclame plătite.

Prin publicitatea plătită, puteți să vă direcționați anunțurile către segmente de public foarte specifice. Big data și învățarea automată vă permit să găsiți, să vizați și să atingeți publicul țintă cu ușurință. Fiecare platformă este concepută pentru a facilita obiectivele afacerii dvs. Indiferent dacă vă doriți să vă extindeți audiența, să stimulați implicarea sau să creșteți vânzările, argumentul în favoarea publicității pe social media nu a fost niciodată mai convingător.

 

 

 

Iată șapte beneficii ale utilizării reclamelor plătite pe rețelele sociale

ad spending romania
Asset 1 cd

Amplifică Vizibilitatea

Reclamele plătite vă permit să vă prezentați afacerea unui public mai larg decât cel pe care l-ați putea atinge doar prin postări organice. Chiar și cei care nu dau clic pe anunț devin conștienți de marca dvs. și sunt pregătiți să vă recunoască mai târziu.

Asset 2 cd

Buget Flexibil

În comparație cu publicitatea tradițională, anunțurile pe social media sunt adesea foarte prietenoase cu bugetul. Chiar și investițiile mici pot avea un impact mare, iar dvs. aveți controlul asupra cheltuielilor.

Asset 3 cd

Targetare

Social media are funcții de targetare puternice. Puteți concentra anunțurile pe anumite demografii, interese, locații și chiar comportamente. Această precizie ajută anunțurile dvs. să ajungă exact la persoanele care sunt cel mai probabil să devină clienți.

Asset 4 cd

Trafic îmbunătățit

Anunțurile plătite pot direcționa traficul către site-ul dvs. web, paginile de destinație sau listările de produse. Mai mulți vizitatori conduc la potențiale vânzări, clienți potențiali și interacțiuni valoroase cu marca dvs. online.

Asset 5 cd

Loialitate

Anunțurile plătite pot facilita conversația și implicarea. Răspundeți la comentarii, organizați concursuri/promoții și răspundeți la întrebări pentru a construi relații. Aceste interacțiuni pozitive promovează loialitatea mărcii și un sentiment de comunitate în jurul afacerii dvs.

Asset 6 cd

Mai multe Conversii

Funcțiile de retargetare vă permit să vizați persoanele care au interacționat anterior cu site-ul dvs. web sau conturile de socializare. Această abordare concentrată, orientată spre persoanele care deja manifestă interes, este probabil să genereze rate de conversie mai mari (clicuri, achiziții etc.)

Asset 7 cd

Informații valoroase

Platformele de anunțuri pe social media vă oferă analize detaliate. Urmăriți clicurile, afișările, conversiile și multe altele. Utilizați aceste informații pentru a ajusta campaniile, a înțelege mai bine publicul țintă și a optimiza strategia.

Google Ads
Google Partner
Facebook Ads
Facebook
Instagram
LinkedIN
Twitter
Tik Tok
Youtube
4071f1dc381e2771233439a509d493db?s=48&d=mm&r=g0

Trendul pentru Retelele de Social Media 2024

Trendul Rețelelor Sociale în 2024 Cu peste 59% din populația mondială utilizând în mod regulat rețelele sociale, aceste platforme rămân un teren fertil pentru inovații în marketingul digital. Ratele de adoptare continuă să crească, ceea ce le transformă în cea mai...

Uncategorized
Sep 8, 2023
4071f1dc381e2771233439a509d493db?s=48&d=mm&r=g0

Facebook Ads

Nu este un secret faptul că Facebook oferă opțiuni variate pentru promovarea afacerilor și produselor, inclusiv campanii plătite Facebook Ads și postări plătite. În continuare vom explica de ce o campanie serioasă, cu un buget structurat, ar trebui să utilizeze...

Uncategorized
Jun 12, 2023

Întrebări Frecvente

t

De ce ar trebui să folosesc publicitatea plătită pe rețelele sociale?

Publicitatea plătită pe rețelele sociale te ajută să promovezi afacerea, produsele sau evenimentele tale pe platforme ca Facebook, Instagram sau LinkedIn prin anunțuri sponsorizate.

De ce să o folosești?

– Ajungi la publicul potrivit.
– Crești vizibilitatea.
– Îți faci cunoscută marca.
– Obții rezultate concrete.

Cât timp va dura până voi vedea rezultatele?

Da, publicitatea plătită vă crește gradul de cunoaștere a mărcii dvs. și crește vizibilitatea încă din prima zi, dar o campanie cu adevărat eficientă poate dura luni de zile de optimizare atentă înainte ca potențialul real al campaniei dvs. să devină evident.

 

Cum pot beneficia de publicitatea plătită?

Avantajele Publicității Plătite se găsesc în principal în orientarea targetată și în controlul pe care îl dețineți asupra demersurilor publicitare. Astfel, atrageți instantaneu vizitatori relevanți pe website-ul dvs., pe care îi puteți controla cu precizie. Nu este neapărat necesar să modificați site-ul din punct de vedere tehnic sau al conținutului. Diverse instrumente de analiză vă arată dacă inițiativele dvs. publicitare funcționează.

 

Campania mea funcționează deja, ce mai poate face Crește Digital?

Dacă campania dvs. funcționează deja atunci, vă putem ajuta să maximizați traficul din anunțurile dvs. prin optimizarea paginii de destinație și a anunțurilor, cercetând în fiecare zi performanța anunțurilor și gestionând-o în consecință. Analizăm unde și ce cuvinte cheie sunt cele mai bune pentru afacerea dvs. și efectuăm metode de încercare și eroare pentru a identifica cuvintele cheie potrivite care au ca rezultat trafic crescut către site-ul dvs.

 

Cum pot măsura succesul campaniei?

Urmărim performanța campaniei tale cu ajutorul diverselor instrumente, oferindu-ți rapoarte detaliate despre impresii, clicuri, conversii și alte metrici importante. Măsurarea succesului campaniei tale de publicitate plătită pe rețelele sociale este un proces continuu care necesită monitorizare constantă și optimizare. Utilizând instrumentele și strategiile potrivite, poți obține rezultate semnificative și îți poți atinge obiectivele de marketing.

 

Ce poate face Crește Digital și nu pot face eu?

Cu ajutorul Crește Digital, puteți transmite rapid mesajul dvs. clienților relevanți care sunt interesați de afacerea dvs. După cum știți, crearea unui cont Ad Words de succes și apoi crearea unei campanii publicitare poate fi foarte confuză pentru un neprofesionist. Deci, suntem aici pentru a vă ajuta să regla micile detalii cu ușurință. Cu ajutorul instrumentelor relevante și necesare, organizăm și gestionăm campaniile publicitare pe care nu le puteți face singuri.

 

De ce să alegi agenția noastră?

Avem o vastă experiență în gestionarea campaniilor de publicitate plătită pe rețelele sociale și te ajutăm să obții cele mai bune rezultate. Oferim o gamă largă de servicii, de la crearea și gestionarea campaniilor, la rapoarte detaliate și optimizare continuă.